مقالات

بهترین قرص اشتها آور برای سالمندان

قرص اشتها آور برای سالمندان

استفاده از قرص اشتها آور برای سالمندان یک راهکار مهم در مدیریت تغذیه سالمندان است. همینطور که می دانید با افزایش سن، ممکن است بیشتر از پیش به مشکلاتی مانند کاهش اشتها و بیماری‌های مزمن دیگر دچار شویم؛ به همین دلیل خرید قرص اشتها آور بسیار ضروری است. در این مقاله از داروخانه آنلاین دراگ لند، به بررسی علل بی‌اشتهایی در سالمندان، نقش قرص‌های اشتها آور در بهبود وضعیت تغذیه و سلامت سالمندان خواهیم پرداخت. همچنین در ادامه به معرفی چند قرص اشتها آور قوی و مزایای مصرف دارو تقویت اشتها خواهیم پرداخت تا سالمندان و خانواده‌های آنها بهترین تصمیمات را در خصوص مراقبت از سلامتی خود بگیرند.

علت بی اشتهایی در سالمندان

همزمان با بالا رفتن سن، افراد به مراحل مختلفی از زندگی می‌رسند که با تغییرات جسمی و روحی همراه است. یکی از تغییرات مهم در مرحله سالمندی، تغییرات در الگوی تغذیه و اشتها است. به این شکل که سالمندان با تغییرات چالش‌ برانگیزی روبه ‌رو می‌شوند که می‌تواند به کاهش اشتها و سوء تغذیه منجر شود. در ادامه دلایلی که می‌تواند موجب بی اشتهایی درسالمندان شود را مورد بررسی قرار می‌دهیم:

مشکل جویدن

مشکلات جویدن می‌تواند یکی از عوامل مهمی باشد که به بی‌اشتهایی در سالمندان منجر شود. مشکلات دندانی، لثه‌ها، یا دهان می‌تواند باعث درد و ناراحتی زیادی شود. همچنین با بروز پیری، قدرت جویدن و حرکت دهان به صورت عمومی کاهش می‌یابد. این درد و ناراحتی می‌تواند باعث ایجاد مشکل در فرآیند جویدن شود و سالمندان را از خوردن برخی غذاها باز دارد و موجب لاغر شدن سالمندان شود. شما برای افزایش اشتها و وزن سالمند خود نیاز است که به مشکلات دهان و دندان سالمند توجه داشته باشید. همچنین استفاده از قرص اشتها باز کن و ارائه غذاهای مناسب به سالمندانی که مشکل جویدن دارند، می‌تواند کمک کننده باشد.

ضعف حس چشایی و بویایی

ضعف حس چشایی و بویایی می‌تواند بر اشتها و تغذیه سالمندان اثر منفی داشته باشد. زیرا احساس طعم و لذت از غذا کمتر می‌شود و این باعث می‌شود که سالمندان کم غذا بخورند. حس چشایی و بویایی برای تجربه طعم و لذت از غذا بسیار حائز اهمیت است و تاثیر مستقیمی بر اشتهای افراد دارد. برای رفع این مشکل می‌توان از راهکارهایی مثل مصرف قرص اشتها آور و چاق کننده، افزودن ادویه‌های سالم و افزودنی‌های مزه‌ دهنده به غذا با مشورت پزشک یا تغذیه‌ شناس بهره برد.

اختلالات گوارشی

مشکلات و اختلالات گوارشی در سالمندان یکی دیگر از عوامل تاثیر گذار بر اشتهای آنان است. برخی بیماری ها در افراد مسن به آسانی تشخیص داده نمی‌شوند. اما کسانی که دچار مشکلات گوارشی هستند علائمی نظیر سوزش سر دل، حالت تهوع، معده درد، رفلاکس معده، نفخ و اسهال دارند و به همین دلایل اشتهای کمی نیز دارند.

اختلالات غدد درون ریز

گاهی اوقات اختلال در سیستم غدد درون ریز که از غدد و هورمون ها تشکیل شده است، موجب بی اشتهایی سالمندان می‌شود. تأثیرات این اختلالات بر اشتها و تغذیه بستگی به نوع اختلال و شدت آن دارد. برای رسیدگی این مشکلات، مشاوره با پزشک و تنظیم درمان مناسب  و مصرف قرص اشتها باز کن از اهمیت بسیاری برخوردار است.

عدم تحرک

محدودیت‌های فیزیکی در سالمندان که گاه به علت درد و گاه به علت کمبود انرژی است، یکی دیگر از دلایل کم اشتهایی آنهاست. این عدم تحرک و کاهش فعالیت‌های روزمره باعث می‌شود که سالمندان احساس گرسنگی و میل به غذا نداشته باشند. به همین دلیل نیز استفاده از مکمل‌های تغذیه ‌ای و قرص اشتها آور و چاق کننده می‌تواند برای سالمندان مفید باشد.

مشکلات روحی و ذهنی

سالمندان نسبت به مسائل روحی و ذهنی بسیار حساس هستند و این مسائل می‌تواند به عنوان عاملی مؤثر در تغذیه آن‌ها باشند. افسردگی و دلسردی می‌توانند منجر به کاهش اشتها و عدم علاقه به غذا شوند. در برخی موارد، افراد ممکن است از دست دادن اشتها و توانایی برخورد با مسائل روحی و ذهنی خود را تجربه کنند. درمانهای روان ‌شناختی، مشاوره روان‌شناسی، داروی افزایش اشتها و در برخی موارد داروهای دیگر می‌توانند به بهبود وضعیت روحی و تغذیه سالمندان کمک کنند.

مصرف دارو

سالمندانی که دچار بیماری هستند و به طور روزانه قرص و دارو مصرف می‌کنند ممکن است که دچار بی اشتهایی و کمبود وزن شوند. مصرف داروها اگرچه ممکن است تاثیری مستقیم بر بی اشتها شدن سالمند نداشته باشد، اما ممکن است عوارض جانبی داروها موجب این امر شوند. قرص های اشتها آور و چاق کننده با تائید پزشک، می‌توانند گزینه مناسبی برای رفع این مشکل باشد.

 

بهترین قرص اشتها آور برای سالمندان

تغییرات فیزیولوژیک بدن سالمندان

تغییرات فیزیولوژیک در بدن سالمندان به دلیل افزایش سن امری طبیعیست. این تغییرات ممکن است در زمینه‌های مختلف شامل سیستم‌های قلبی و عروقی، تنفسی، گوارشی، اسکلتی، عصبی و سایر سیستم‌های بدن اتفاق بیفتد. این تغییرات برای هر فرد ممکن است با مقدار و شدت متفاوتی رخ دهد. اهمیت مراقبت‌های پزشکی، تغذیه مناسب، فعالیت‌های بدنی و سبک زندگی سالم در اداره و بهبود کیفیت زندگی سالمندان بسیار مهم است.  در ادامه تعدادی از تغییرات فیزیولوژیک مهم در سالمندان را به صورت مختصر توضیح داده ایم:

  • تضعیف عضلات و ماهیچه ها که در نهایت موجب افزایش احتمال آسیب‌های عضلانی سالمندان می‌شود.
  • کاهش انعقاد خون که افزایش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی در سالمندان را افزایش می‌دهد.
  • بافت‌های ریه‌ها در سالمندی انعطاف‌پذیری کمتری دارند که باعث کاهش حجم هوایی که در ریه‌ها جا می‌گیرد می‌شود. در نتیجه کاهش ظرفیت ریه‌ها و کارایی تنفسی از دیگر تغییرات فیزیولوژیک سالمندان است.
  • کاهش تراکم استخوانی در سالمندان موجب پوکی استخوان و افزایش خطر شکستگی‌های استخوانی در این سن می‌شود.
  • تغییرات دهانی و دندانی که شامل از دست دادن دندان‌ها، مشکلات لثه و … هستند در دوران سالمندی امری طبیعیست.
  • تغییرات در سیستم دستگاه گوارش و کاهش تولید اسید معده در سالمندان به دلیل فرایندهای طبیعی بدن انسان ممکن است اتفاق بیفتد.
  • بروز تغییرات روانی روی حافظه و درک سالمند ممکن است که موجب کاهش سرعت پردازش اطلاعات و کاهش حافظه کوتاه‌ مدت سالمندان شود.
  • در سن سالمندی افزایش خطر مشکلات عصبی مانند پارکینسون و آلزایمر وجود دارد.
  • کاهش تولید هورمون‌های جنسی مانند استروژن و تستوسترون در دوران سالمندی ممکن است باعث ایجاد مشکلات جنسی و اختلالات هورمونی شود.
  • کاهش ظرفیت مثانه در سالمندان باعث افزایش احتمالی نیاز به دستشویی و تکرر ادرار خواهد شد.
  • کاهش عملکرد سیستم ایمنی در دوران سالمندی ممکن است موجب افزایش آسیب‌پذیری به عفونت‌ها ‌شود.
  • بخشی از فرآیند طبیعی سالمندی کاهش قدرت بینایی و تغییرات ساختاری و عملکردی در چشم است. برخی در این سن نیاز به عمل چشم پیدا می‌کنند و مجبور به استفاده از عینک می‌شوند.
  • کاهش حس تشنگی در سالمندان موجب ناتوانی در تشخیص و پاسخ به تشنگی می شود. عدم احساس تنشنگی موجب می‌شود که سالمند آب کمتری بخورد و بدنش دچار کم آبی شود.

درمان بی اشتهایی در سالمندان

درمان بی‌اشتهایی در سالمندان نیازمند تشخیص دقیق علت و ترکیبی از راهکارهای درمانی است. انجام تغییرات در رژیم غذایی، تغییرات در محیط زندگی می‌توانند بهبود وضعیت بی‌اشتهایی و کیفیت زندگی سالمندان را بهبود بخشند.همچنین، مراجعه به پزشک می‌تواند در درمان موفقیت آمیزتر، کمک کند.

اما یکی از آسانترین و بی خطرترین راه های درمان بی اشتهایی در سالمندان، استفاده از قرص اشتها آور است. مصرف داروهای اشتها آور یکی از کم عارضه ترین درمان هایی است که می‌توان برای تحریک اشتهای سالمندان انجام داد. استفاده از قرص اشتها آور، موجب افزایش مصرف غذا، بهبود تغذیه و وضعیت سلامت کلی سالمندان می شود و ریسک کمبود‌های معدنی و ویتامینی را کاهش می‌دهد. همچنین با افزایش مصرف غذا، سالمندان انرژی بیشتری برای انجام فعالیت‌های روزمره خود دارند.

بهترین قرص اشتها آور سالمندان و شربت اشتها آور کدام است ؟

برخی مراجعین در جستجوی قویترین قرص اشتها آور برای سالمند خود هستند؛ اما تجویز بهترین داروهای اشتها آور برای سالمندان به عوامل متعددی وابسته است. به عنوان مثال: نکاتی نظیر وضعیت سلامت بیمار، تاریخچه پزشکی، داروهای دیگری که سالمند در حال مصرف آنها است؛ حائز اهمیت هستند. به همین دلیل، تجویز داروی مناسب توسط پزشک بسیار مهم است. همچنین شما عزیزان میتوانید با خرید  قرص اشتها آور موجود در داروخانه آنلاین دراگ لند، مکمل های گیاهی اشتها آوری را برای والدین عزیز خود تهیه نمایید. در ادامه به معرفی و بررسی چند برند از داروی افزایش اشتها برای سالمندان خواهیم پرداخت:

مکمل گیاهی اشتها آور شیکوریدین

یکی از بهترین داروهای اشتها آور برای سالمندان، مکمل گیاهی شیکوریدین است. این دارو تقویت اشتها برای درمان بی اشتهایی و ضعف عمومی بسیار کاربرد دارد. شیکوریدین به عنوان یک اشتها آور و تامین کننده ویتامین های مورد نیاز بدن در دوران نقاهت شناخته می‌شود. شیکوریدین یک قرص اشتها آور قوی است که سوخت و ساز مواد قندی را بدن تنظیم می‌کند.

ترکیبات قرص تقویتی و اشتها آور شیکوریدین موجب افزایش ترشح صفرا و دفع آن می‌شود. همچنین این دارو، به عنوان یک قرص اشتها آور نیرو بخش و ترمیم کننده کمبودهای تغذیه ای نیز شناخته می‌شود.

مکمل گیاهی اشتها آور شیکوریدین

قرص مخمر آبجو هلث اید

قرص مخمر آبجو هلث اید، یک محصول با کیفیت و فواید بسیار است که می‌تواند به بهبود عملکرد سیستم گوارشی تجویز می‌شود. این قرص برای تنظیم اشتها و کنترل وزن برای بزرگسالان و سالمندان استفاده می‌شود. قرص مخمر آبجو باعث کاهش کلسترول خون شده و باعث ارتقا سلامت سیستم قلبی می‌شود. همچنین این مکمل باعث کاهش قند خون شده و برای بیماران دیابتی نیز مناسب می‌باشد. در صورت داشتن بیماری خاص حتما قبل از مصرف این مکمل با پزشک مشورت کنید.

قرص مخمر آبجو هلث اید

کپسول گیاهی اشتها آور کیمیاگر توس

کپسول گیاهی اشتها آور کیمیاگر توس، یکی دیگر از داروهای افزایش دهنده اشتها برای بزرگسالان و سالمندان است. این دارو برای افرادی که دچار ناراحتی معده و بی میلی به غذا هستند، اشتها آور است. کپسول اشتها آور کیمیاگر توس با دارا بودن خاصیت های گیاهی منحصر به فردی همچون میخک هندی، گیاه مصطکی و زنجبیل برای افزایش اشتهای بیماران سوهاضمه نیز کمک میکند. زنجبیل داخل این دارو به عنوان یک تسهیل کننده هضم غذا، باعث افزایش اشتها میشود. میخک هندی خاصیت ضد نفخی دارد و گیاه مصطکی که خاصیت ضد میکروبی نیز دارد، برای پیشگیری از زخم معده استفاده میشود. طریقه مصرف این دارو داخل بروشور محصول نوشته است.

کپسول گیاهی اشتها آور کیمیاگر توس

قرص مکمل ویتامین B1

برخی از قرص های ویتامین، از جمله ویتامین های گروه B می‌توانند باعث افزایش اشتها شوند. قرص اشتها آور ویتامین B1 این ویتامین که به عنوان تیامین نیز شناخته می‌شود ، یک مکمل موثر برای به دست آوردن اشتها است.

قرص مکمل ویتامین B1

نتیجه گیری

اهمیت تغذیه مناسب در سالمندان بسیار بالاست و برای حفظ سلامت و کیفیت زندگی بهتر آن‌ها بسیار حائز اهمیت است. برای مقابله با بی‌اشتهایی در سالمندان، مهم است که علت آن شناسایی شود و به شکل مناسبی مدیریت شود. قرص‌های اشتها می‌توانند برای سالمندان ابزار مفیدی باشند تا کیفیت زندگی آنها را بهبود بخشند. با انتخاب مناسب و مشورت با پزشک، می‌توانید بهترین راهکار را برای تقویت اشتها و ارتقاء سلامتی عزیزانتان پیدا کنید. همچنین، همراهی و توجه به نیازهای تغذیه ‌ای و عاطفی آنها نیز نقش بسزایی در حفظ سلامت و خوشبختی آنها ایفا می‌کند.

اگر سالمندی که قصد استفاده از قرص و شربت اشتها آور را دارد دچار بیماری های خاص و یا سرطان باشد باید توجه خاصی در مصرف این دارو داشته باشند و حتما با پزشک مشورت کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج − سه =