اتمام موجودی
لاکتول ساشه
- ساخت: آمریکا
- نوع محصول: ساشه
- جنسیت مصرف: عمومی
- تعداد در بسته: 30 عدد
- برند: نیچرز انلی
- گروه: پروبیوتیک
-
نوع محفظه: جعبه مقوایی
- سن مصرف: بدون محدوديت
- طعم: وانیلی
97,125 تومان
شناسه محصول:
150058
دسته: مکمل های تغذیه
اداره غذا وداروی سازمان ملل متحدو سازمان بهداشت جهانی پروبیوتیک را اینگونه تعریف میکند: «پروبیوتیکها میکرو ارگانیسمهای زندهای هستند که مصرف کافی آنها سبب نمایان شدن اثرات سلامت بخش در بدن میزبان میشود.» بر این اساس، باکتریهای پروبیوتیک موجود در محصولات خوراکی، نه تنها باید دارای مشخصههای عملکردی و سودمند برای سلامتی انسان باشند بلکه از قابلیت ماندگاری در دستگاه گوارش هم برخوردار باشند. این ویژگیها شامل رشد و بقای ارگانیسمها در روند تولید محصول، نگهداری، و پس از مصرف حین انتقال از معده به روده است.
پروبیوتیکها برای تولیدمثل و تکثیرشان و برای اینکه بتوانند اثرگذاری مناسبی داشته باشند نیاز به غذا دارند. پرهبیوتیک غذای پروبیوتیکها محسوب میشود. پروبیوتیکها برای بقای خود نیاز به پرهبیوتیکها دارند که بتوانند تکثیر کنند و فلور روده را به حالت عادی بازگردانند. براساس تحقیقات زیادی که انجام شده، پروبیوتیکها در درمان اسهالهای عفونی (باکتری و ویروسی) و همینطور پیشگیری از اسهال در کسانی که آنتیبیوتیک مصرف میکنند، تاثیرگذار است. اگر ما بعد از اتمام دوران آنتیبیوتیک، پروبیوتیک مصرف کنیم، باعث میشود که به اسهال مبتلا نشویم و همینطور مقاومت خود را نسبت به ابتلا به بیماریها بالا ببریم
در بدن یک انسان بالغ ۱۰ به توان ۱۲ میکروارگانیسم وجود دارد که این میکروبها خوب و به بیان دیگر برای بدن مفید هستند. منبع اصلی این پروبیوتیکها در زمان قدیم تنها در لبنیات بهخصوص در ماست بود، بههمین دلیل در گذشته زمانی که فردی با مشکل اسهال مواجه میشد، توصیه اطرافیان مصرف ماست چکیده بود. چراکه پروبیوتیکها شدیدا در بهبود تعادل در جمعیت میکروبی فلورای روده موثر هستند.
بیشترین میزان پروبیوتیکها در روده قرار دارد. هر تغییری که در تعداد این پروبیوتیکها ایجاد شود (اصطلاح علمی آن دیسبیوسیس است)، باعث بهوجود آمدن یکسری بیماریها میشود، چراکه به علت دیسبیوسیس سیستم ایمنی بدن برهم میریزد. امروزه میزان پروبیوتیکها در لبنیات شدیدا کاهش پیدا کرده و در بهبود میزان میکروارگانیسمهای روده تاثیر بسزایی ندارند.
سندرم روده تحریک پذیر:
برخی عوامل بهخصوص استفاده زیاد از آنتیبیوتیکها یا ابتلا به بیماریهای مزمن و حتی استرسهای روزمره ممکن است باعث ازبین بردن پروبیوتیکها یا همان دیسبیوسیس شوند. وقتی این اتفاق میافتد علائم اولیه IBS به وجود میآید. بهطور کلی درد روده، نفخ زیاد، بوی بد دهان، اسهال و یبوستهای مکرر جزء علائم IBS یا همان سندرم رودی تحریک پذیر هستند.
اسهال ناشی از آنتی بیوتیک ها:
پروبیوتیک ها به طور کلی در کمک به درمان اسهال، چه عفونی و چه ناشی از مصرف آنتی بیوتیک ها تاثیر گذارند. همانطور که گفته شد استفاده بی رویه از آنتی بیوتیک ها باعث دیسبیوسیس یا همان اختلالات در فلور روده میگردد که در نتیجه باعث اسهال می شود.
مصرف پروبیوتیک ها به همراه آنتی بیوتیک ها از ابتلا به دیسبیوسیس پیشگیری کرده و در نتیجه در رفع اختلالات گوارشی مانند اسهال مستقیما تاثیر گذار و در بهبود سلامت نقش بسزایی دارد.
همچنین، پروبیوتیک ها تاثیر مستقیم در تقویت سیستم ایمنی دارند و از ابتلا به عفونت های مکرر تا حد زیادی تاثیر گذارند. این بدین معناست که مصرف لاکتول در کاهش ابتلا به عفونت های مکرر تاثیر مستقیم دارد.
درمان دیسبیوسیس:
پروبیوتیک ها به طور کلی در درمان دیسبیوسیس به کار میروند و در بهبود علائم ناشی از دیسبیوسیس تاثیر گذارند. این علائم عبارتند از :
• نفخ (به خصوص بعد از مصرف غذا)
• اسهال عفونی
• یبوست
• بوی بد دهان
• اکنه
• درد معده
لاکتول بهدلیل داشتن لایهای محافظتی روی قرص، ابقای پروبیوتیکها را در برابر حرارت و اسید حفاظت کرده و در رساندن سالم پروبیوتیکها به روده به شدت موثر است. قرصهای لاکتول دارای لایه محافظ و اسپور هستند. اسپور باعث میشود تا دیگر برای نگهداری دارو نیازی به یخچال نباشد و بتوان در دمای محیط بدون هیچ آسیب احتمالی دارو را نگهداری کرد. همچنین این لایه باعث میشود تا به اسید معده حساسیت نداشته باشد و بدون هیچ مشکلی از معده رد شده و به روده برسد. درنهایت میتوان گفت محصول لاکتول قادر است در کنترل دسیبیوسیس و بازگرداندن تعداد لازم پروبیوتیکها به روده تاثیر فوقالعادهای داشته باشد.
این محصول محدودیت سنی ندارد و حتی مصرف آن برای کودکان هم بلامانع است.
تاثیر لاکتوب بر اسهال ناشی از آنتی بیوتیک چیست؟
کسانی که آنتیبیوتیک (بهطور مثال گروه سفالوسپورین مثل سفیکسیم و سفالکسین یا از گروه پنیسیلین و آموکسیسیلین) مصرف میکنند معمولا با مشکل اسهال مواجه میشوند. بعد از اینکه دوره آنتیبیوتیک تمام شد از محصول لاکتول استفاده کنند، میتوانند از ابتلا به اسهال های مزمن جلوگیری کنند.
استفاده بیش از اندازه از آنتی بیوتیک ها بیماران را در معرض ابتلا به عفونت های مکرر قرار میدهد. لاکتول در کسانی که آنتیبیوتیک مصرف میکنند در پیشگیری از ابتلا به بیماریها و عفونتهای منفعتطلب نقش بسزایی دارد.
محصول لاکتول را نباید همزمان با آنتیبیوتیک مصرف کرد، چون آنتیبیوتیکها همانطور که باکتریهای مضر را میکشند، باکتریهای مفید را هم ازبین میبرند. پس حداقل باید دو ساعت فاصله بین استفاده از آنتیبیوتیک و لاکتول باشد.
Natures Only Lactol Sachet
وزن | 400 گرم |
---|
ویژگی ها:
- اسهال عفونی (باکتری و ویروسی)
- سندرم روده تحریک پذیر (IBS)
- نفخ، درد شکم و بوی بد دهان ناشی از تداخلات گوارشی
- کاهش ریسک ابتلا به عفونت های مکرر
- افزایش مقاومت بدن در برابر باکتری های عفونت زا
- مناسب کودکان برای بلع بهتر.
- با طمع وانیل
ترکیبات:
نام ترکیب | مقدار |
Fructo Oligosaccharides | ۱۰۰ mg |
Bacillus Coagulans | ۱۰ mg |
نحوه استفاده:
روزی یک یا دو قرص. میزان دوره مصرف میتواند مادامالعمر باشد و هیچ عوارضی به همراه ندارد و برای افزایش ایمنی بدن موثر است. اما اگر فقط برای دوره درمان اسهال آن را در نظر بگیریم یک تا دو هفته روزی یک قرص کفایت میکند.
ساشه لاکتول به صورت پودر قابل حل در دهان است. اطفالی که در بلع قرص مشکل دارند میتوانند از ساشه استفاده کرده و مستقیما در دهان ریخته و از طعم لذیذ ساشه نیز لذت ببرند.
شرایط نگهداری:
دور از دسترس کودکان، دور از تابش مستقیم نور آفتاب و در جای خشک و خنک نگهداری شود.
توصیه و هشدار مصرف:
- زنان باردار و شیرده حتماً قبل از مصرف با پزشک خود مشورت کنند.
- پروبیوتیک ها در بیمارانی که گلبولهای سفیدشان پایین است، مانند بیماری ایدز، و یا تحت شیمی درمانی و یا پیوند عضو هستند، منع مصرف دارد.
اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “لاکتول ساشه” لغو پاسخ
محصولات مشابه
محصولات پیشنهادی در همین دسته بندی
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.